Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Komunikacija in promocija

Glede na vaše potrebe bomo skupaj izoblikovali promocijski načrt za spletno in/ali mobilno oglaševanje. Z interaktivnimi multimedijskimi aplikacijami ali drugimi orodji bomo podpirali vašo blagovno znamko, ime, dogodke, prireditve, akcije …
Glede na vaše potrebe in želje vam bomo izdelali in razvili različna komunikacijska orodja, kot so  elektronske novice, spletni forum, novinarsko središče, videokonferenca, oglasna pasica, nagradne igre, povezovanje vsebin z družbenimi omrežji in podobno.

Spletno uredništvo

Zastavljeni komunikacijski in promocijski načrt na spletni strani lahko izvajate sami, lahko pa vam ga izvajamo tudi mi prek spletnega uredništva.
Način dela usklajujemo v sodelovanju z vami in lahko nam zaupate, da bosta vaša spletna stran in stran za mobilne telefone vedno ažurirani, privlačni in koristni za vaše stranke ter seveda za vas.

Spremljanje obiska

Kako uspešni smo pri privabljanju uporabnikov, merimo s številom obiska spletnih strani. To najpogosteje izvajamo z uporabo najbolj razširjene analitične statistike Google, ki jo boste lahko kadarkoli spremljali tudi sami.

Spletna trgovina

Postavitev spletne trgovine z našim sistemom ni več draga investicija. Ponujamo vam nabor orodij in funkcij, s katerim vam lahko spletno trgovino postavimo v Postavitev spletne trgovine z našim sistemom ni več draga investicija. Ponujamo vam nabor orodij in funkcij, s katerim vam lahko spletno trgovino postavimo v zelo hitrem času. Zagotavljamo vam učinkovito in uporabnikom prijazno spletno trgovino. Če morda še nimate slikovnega nabora prodajnih artiklov, vam ponujamo tudi kakovostno fotografiranje.

Spletno gostovanje

Kako registrirati svojo spletno stran in kako jo umestiti na internet? Ne skrbite, tudi za to bomo poskrbeli mi. S to našo storitvijo vam zagotavljamo varno gostovanje na strežniku in ažurno registracijo spletne domene.