Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Svetovanje in načrtovanje

Za učinkovito in kakovostno spletno stran je potrebno najprej izdelati načrt, ki opredeli, kako naj spletna stran predstavlja dejavnost in nagovori ciljne skupine.

Mi vam bomo pomagali razmejiti vsebinska poglavja in vam pripravili vsebine. Po potrebi vam bomo priskrbeli tudi druge elemente: fotografije, skice, logotip, video. V sodelovanju z vami bomo določili način upravljanja digitalnih odnosov z javnostmi (CMS, elektronska obvestila).

Izvedba in oblikovanje

Za izvedbo spletne strani smo razvili metodologijo dela, ki zagotavlja finančno in kakovostno zelo ugodno ponudbo. Vaše spletno mesto bo vedno izdelano v skladu z najnovejšimi standardi spletnih tehnologij. Naša tehnika se odlikuje tudi po hitri izdelavi, strani pa lahko po izvedbi enostavno nadgrajujemo ali spreminjamo.

Ker je tudi videz spletne strani zelo pomemben, vam že pri načrtovanju zasnujemo tudi grafično obliko spletnega vmesnika, ki je pregleden, enostaven za uporabo ter kompozicijsko in barvno usklajen. Tudi videz strani lahko pozneje poljubno spreminjamo in nadgrajujemo.

Spletno uredništvo

Skupaj s spletno stranjo vam ponujamo v uporabo sistem za urejanje enostavnejših vsebin in modulov. Če spletnih strani ne želite urejati sami,  pa vam ponujamo storitve spletnega uredništva. Te zajemajo osveževanje podatkov in pripravo številnih drugih vsebin, ki so pomembne, da bo vaše spletno mesto zanimivo, koristno in privlačno za uporabnike. Privlačno in koristno spletno mesto pa dokazano povečuje prepoznavnost vaše dejavnosti, produktov in seveda prodaje.

Optimizacija

Preprosto povedano, so optimizirane spletne strani tiste, ki jih spletni iskalniki razvrščajo med višje razporejene zadetke glede na iskane ključne besede.
Optimizacija spletne strani je dolgoročna strategija. Bližnjic na brskalnikih ni. Da dosežemo zastavljeni cilj, je včasih potrebno več mesecev spremljanja in optimiziranja elementov spletne strani, kot so URL, imena datotek, objavljanje zunanjih in notranjih povezav ter predvsem sprotno osveževanje vsebin.